Majakan tilat

Terapia Majakka on suunniteltu ja toteutettu lapsia innostavaksi paikaksi, jonka tilat ja monipuolinen välineistö ruokkivat mielikuvitusta ja ovat erityyppisiin toimintoihin motivoivia. Arvostamme toimivaa yhteistyötä ja positiivista tunnelmaa toimintaterapiassa. Näin kuntoutumisen tavoitteet on mahdollista saavuttaa. Majakalla on myös rauhallinen ja seesteinen tila työnohjauskeskusteluja varten.

Tilaa liikkua

Yläkerran merellisissä tunnelmissa voi harjoitella erityisesti karkeamotorisia taitoja – kiipeämistä, tasapainoilua, keinumista tai vaikkapa kuperkeikkoja.

monipuoliset välineet

Alakerrassa on tilaa käsien käyttöä edistäville toiminnoille, pöytätason harjoituksille, luovalle toiminnalle, peleille ja leikeille sekä rauhoittumiselle ja keskustelulle.  Lisäksi motorisia taitoja voi kehittää siihen suunnitellun konsolipelin avulla sekä harjoitella päivittäisiä toimintoja keittiötyöskentelyn muodossa.

Rappusten alla olevaan hämyiseen luolaan siirtyessä voi ohi kulkiessa kiivetä soittamaan majakanvartijan ovikelloa ja tarkistaa onko ketään kotona.

Sulje valikko