TOIMINTATERAPEUTTI NINA

Olen lasten ja nuorten toimintakyvyn arvioinnin ja kuntoutumisen asiantuntija. Erityisosaamisalueena minulla on asiakkaat, joilla voi olla eritasoisia kehitys- ja liikuntaongelmia, aistisäätelyyn liittyviä haasteita, neuropsykiatrista oirehdintaa, tai lastenreuma. Työhöni kuuluu lapsen tai nuoren toimintakyvyn kartoitus ja sen edistäminen arjen eri ympäristöissä. Työssäni minulle on tärkeää edistää lapsen tai nuoren osallistumista hänelle tärkeissä päivittäisissä toiminnoissa. Käytän työssäni lapselle luontaisten kiinnostusten kohteiden, kuten leikin, luovien toimintojen ja liikkumisen hyödyntämistä osana kuntoutumista.

Kuntoutuksen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon (YAMK) lisäksi olen kouluttanut itseäni monipuolisesti lyhyemmillä koulutuksilla, mm. aistitiedon käsittelyyn, toimintakyvyn arviointiin, sekä lapsen osallisuutta vahvistavaan kuntoutukseen liittyen. Olen myös Ratkaisukeskeisten taideterapeuttisten työmenetelmien ohjaaja ja suorittanut Yrittäjän ammattitutkinnon. Aikaisemmalta ammatiltani olen liikuntapainotteinen lähihoitaja ja työkokemusta on kertynyt koulu- ja päiväkotiympäristöissä lasten ja nuorten parissa, joilla on autisminkirjon häiriöitä tai kehitysvamma.

 

majakanvartiat-nina
Tuuli

tYÖNOHJAAJA TUULI

Kaipaatko rinnalla kulkijaa työelämän käänteisiin? Tarvitsetko paikan pohtia työsi koukeroita ja omaa suhdettasi niihin? Haluatko laajentaa näkökulmiasi, jäsentää ajatteluasi ja vapauttaa voimavarojasi?

Työnohjaus on tarkoitettu avuksi mm. yllä olevien kysymysten äärellä olemiseen. Työnohjaajana olen aktiivinen kuuntelija ja kohtaan ohjattavani kunnioittavasti, sekä kokonaisvaltaisesti. Hyödynnän ammatillisuuttani laaja-alaisesti niin voimavarakeskeisen dialogisuuden, kuin omasta työhistoriastani kerättyjen kokemusten näkökulmista.

Olen ohjannut mm. sosiaali- ja terveysalan, kasvatuksen, kulttuurin ja liiketalouden ammattilaisia. Mielestäni työnohjausta kuvaa hyvin Tove Janssonin ajatus Viesti -novellikokoelmassa: ”Ihmisen tie on täynnä haaraumia, sivuteitä, mahdollisuuksia, tiedäthän, ja joskus kaksi ihmistä tulee omilta tahoiltaan ja kulkee jonkin matkaa rinnakkain. Silloin on vaikuttanut toisen tiehen.” 

Hinnat: 

Yksilötyönohjaus

60min

100€ (+ alv 24%)

 

Ryhmätyönohjaus

75min

150€ (+ alv 24%)

Työnohjauksen kesto voidaan myös räätälöidä tarpeesi mukaan.

 

Minulla on lähes neljännesvuosisadan mittainen kokemus fysioterapiasta. Suurimman osan tästä ajasta olen työskennellyt eri tavoin erityistarpeisten lasten, nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Asiakkaanani ovat olleet mm. cp-vammaisia, reumaa sairastavia, kehitysvammaisia, sekä erilaisia harvinaisia diagnooseja omaavia kuntoutujia.

 

Runsaiden lyhyempien koulutusten lisäksi olen suorittanut erityispedagogiikan perusopinnot, psykofyysisen fysioterapian ammatilliset erikoistumisopinnot, sekä lasten liikunnan ammattitutkinnon. Sydämeni sykkii myös liikkumisen ja oppimisen yhdistämiselle. Olen kirjoittanut aiheesta kirjan ja toimin toiminnallisen oppimisen kouluttajana. Tällä hetkellä työskentelen Lasten Liikunnan Tuella Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa.

 

Tuulin ja Virve Välimäen valmistamaan materiaaliin voit käydä tutustumassa oheisten linkkien takaa:

 

Liikkuen läpi koulupäivän – Liikettä toimintakyvyltään erilaisten lasten koulupäivään:

 kirja_virve_tuuli_kuvatesti.pdf (lukujaliikkuen.fi)

Lukuja liikkuen, tavuja touhuten:

www.lukujaliikkuen.fi

Sulje valikko